17.02.2024 г., 0:43 ч.

Вопъл 

  Поезия
56 0 0

В заник-зона сме вече.

Страдаш, човече - твоето

                                 Слънце пада.

Ала не натискай паник-бутона.

Повдигай му

                  Хоризонта!

© Вълчо Шукерски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??