17 feb 2024, 0:43

Вопъл 

  Poesía
93 0 0

В заник-зона сме вече.

Страдаш, човече - твоето

                                 Слънце пада.

Ала не натискай паник-бутона.

Повдигай му

                  Хоризонта!

© Вълчо Шукерски Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??