Feb 17, 2024, 12:43 AM

Вопъл 

  Poetry
52 0 0

В заник-зона сме вече.

Страдаш, човече - твоето

                                 Слънце пада.

Ала не натискай паник-бутона.

Повдигай му

                  Хоризонта!

© Вълчо Шукерски All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??