14.02.2010 г., 16:43 ч.

Вопъл за любов 

  Поезия » Източни форми
517 0 8

От устни сочни,

аз нежно пак отпивам,

вино от любов.

 

***

 

Бленуван поглед,

нощта ми пак изпива,

вопъл за любов.

 

***

 

Пламти искрата,

устните се сливат,

всичко е любов.

© Мартина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??