9.06.2021 г., 22:22 ч.

Врабче 

  Поезия » За деца
273 0 1

Врабче

                

Под стрехата

от небето

долетя

врабчето.

 

Сви си дом

не на клон,

за подслон

над балкон.

 

Пее, скача –

чак до здрача.

Има малки

голи, жалки.

 

Как ги храни?

Няма длани!

От зори до мрак –

със трошици – как!

 

 

26.11.2019 г.                 Ивета Попова

© Ивета Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??