26.08.2008 г., 23:18 ч.

Врабчо и Котан 

  Поезия » За деца
829 0 12

ВРАБЧО  И  КОТАН

 

Хей, Врабчо-Врабчоран,

пази се от Котан.

Той дебне те смълчан

на стария таван.

 

Внимавай, Врабчо, ти!

Следят те две очи.

На стария таван

е ловкият Котан.

 

(текст за детска песен)

 

 

 

© Лилия Велчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??