22.12.2009 г., 10:03 ч.

Врабчо мили 

  Поезия » За деца
2399 0 9

 

Врабчо мили, Врабчо драг –

ти си истински юнак!

 

Не отлиташ ти на юг –

най-добре си ти е тук.

 

Под стрехата си стоиш

и от студ не се боиш.

 

Врабчо мили, Врабчо драг –

ти си истински юнак!

 

Ще те пазим всички ние –

никой няма да те бие!

 

Взимай си зрънца от двора

и чирикай без умора.

 

И очаквай, Врабчо драг,

лятото да дойде пак!

© Ангел Чортов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??