Врабчо мили, Врабчо драг –
ти си истински юнак!
Не отлиташ ти на юг –
най-добре си ти е тук.
Под стрехата си стоиш
и от студ не се боиш.
Врабчо мили, Врабчо драг –
ти си истински юнак!
Ще те пазим всички ние –
никой няма да те бие!
Взимай си зрънца от двора
и чирикай без умора.
И очаквай, Врабчо драг,
лятото да дойде пак!
© Ангел Чортов All rights reserved.
Много ми хареса!
ПОЗДРАВИ! ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!