10.05.2012 г., 17:22 ч.

Врани коне 

  Поезия » Пейзажна
573 0 3

Светлина и мрак се гонят през деня!

В нощите изстива без любов земята

и не спи... тревожна в свойта самота –

ако дъжд заплаче или стене вятър!

 

Свъсило е вежди сивото небе –

свило се от болка, тъжно без светлика!

Буря, оседлала враните коне,

яростно връхлита, шибайки с камшика!

© МАРИАН КРЪСТЕВ Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??