19.02.2020 г., 17:46 ч.

Врата 

  Поезия » Любовна
1512 2 2

Вън вали, отвори ми да вляза,

че подгизнах от обич отпред!

Не оставяй сърцето си празно!

Цвете нежно откъснах за теб.
 

Погледни ме, не виждаш ли лято,

а в очите ми има море?

Не оставяй сърцето си сляпо!

Нека цветето днес не умре!

 

Не вали, а в душата е болно,

но да вляза при теб съм готов.

Не оставяй сърцето си голо!

Нека аз го обвия с любов!

© Венелин Недялков Всички права запазени

Произведението е включено в:
  2053 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??