5.10.2015 г., 17:42 ч.

Врата 

  Поезия » Любовна
335 1 0

Нима не знаеш, че вратата да отворя,

ще трябва първо леко аз да я открехна.

И ще притихна, за да чуя песента на часовоя,

ще се ослушвам за скрити разрези и цепки.

И ред по ред, аз всичко ще претърся,

горещо молейки гореща кръв да не намеря.

И ще е страшно и два пъти ще се прекръстя,

за да полегна морно в твоята постеля.

© Михаела Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??