Пътувам в непознати светове,
огряван от приветливото слънце.
Окъпан от бушуващ дъжд,
разнасян от желанието на вятъра.
Ще стигна там, където съм бил вече,
и уморен ще видя края.
Затуй не бързам и по пътя спирам,
опитвайки да припечеля време.
© Светлин Всички права запазени