24 июл. 2008 г., 11:20

Време 

  Поэзия » Другая
520 0 0

Пътувам в непознати светове,

огряван от приветливото слънце.

Окъпан от бушуващ дъжд,

разнасян от желанието на вятъра.

 

Ще стигна там, където съм бил вече,

и уморен ще видя края.

Затуй не бързам и по пътя спирам,

опитвайки да припечеля време.

© Светлин Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??