10.11.2024 г., 9:51 ч.

Време безценно богатство 

  Поезия
69 0 0

Несметно, самò, неоценено 

Бърза, няма същото, свое

Седни до мен, запали цигара

Моето е твое

 

Вятърът е време

Замислен не слуша бреме

Свободен няма стреме

 

Кон необуздан 

Свобода най-чиста

Сърцето ми е прима Виста

 

"Ние тръгваме с коня по полето заедно"

Бедни с всичко

Богати ще бъдем без нищо!!

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??