26.02.2006 г., 21:23 ч.

"Време е" 

  Поезия
806 0 0
За пореден път ще вярвам в любовта
и пак ще разчовърквам стари рани.
Страховете ще изровя от пръстта
на погребаните кукли-порцелани.
Чуй,аз не смятам,че си сбъднато желание,
дори се плаша от това......
че накрая ше заглъхнеш като назидание-
за наивността ми вечна в любовта!
Ала не искам повече да бягам,
ше рискувам парченце сърчице....
Време е каквото ми отнеха,
най-накрая да ми се даде!

© Вероника Маринова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??