Време е да продължа напред.
Време е не всичко да бъде наред.
Време е да се изправя пред живота.
Време е да съм сама.
Време е да променя света.
Време е да се боря.
Време е да победя.
Време е и да загубя.
Време е да бъда аз.
Време е да искам.
Време е да вярвам.
Време е да мога.
За всичко време е сега!
© Анелия Рачева Всички права запазени