16.08.2010 г., 10:09 ч.

Време е 

  Поезия » Философска
588 0 2

Дойде време да преосмисля живота си,
да разбера от какво имам нужда,
да избера на кого да съм вярна,
на кого да съм близка, на кого да съм чужда...
Дойде време... стрелките тревожно
тик-такат и все ми напомнят,
че животът, дори да е сложен,
е най-ценният земен подарък.
Сега е времето. Няма отлагане!
Отсявам любови, приятели...
С каквото сега разполагам,
ще разполагам донякъде...
След туй - "каквото сабя покаже"...
На каквото постеля ще ляга главата ми.
И да съм сбъркала, даже...
Днес сама изковавам съдбата си!

 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Повярвала си в себе си и в мечтите си, събирайки смелост да загърбиш миналото!
    ...................
    Съдбата си чрез вяра и мечта
    да изковем самички можем.
    С тях стават чудесата по света.
    Щом вярваш - всичко е възможно...


  • Поздравления! Нека бъде!
Предложения
: ??:??