13.01.2008 г., 23:57 ч.

Време за... 

  Поезия » Любовна
742 1 16


Часовникът тихичко тиктака.

В недопити чаши
пламъкът на свещ се отразява.
През прозореца
луната сънено наднича.
А ти ухаеш на... обичане...

Не е ли време за...
любов...

© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??