19.11.2004 г., 19:56 ч.

Време за убийство 

  Поезия
754 0 3

Истинско убийство...


Ето,
сега е моментът!
Сега, или никога!
Време е за представление!

Ти виждаш ли онези хора,
залегнали в калта,окървавени,-
изплашени до смърт,
в душите им умора...
Ти виждаш ли онези хора?

И ето,
сега е моментът!
Сега, или никога!
Време е за истинско убийство!!!

Ти вярваш ли в онези хора,
повтарящи онези редове
от Новия завет,
пълзящи,
удрящи декора...
Ти вярваш ли в онези хора?

На истината времето изтече.
Сега лежи...
И ето го момента!!!
-Обкръжете я! И стреляйте след моята команда!

....тя е ...мъртва...

© Ясен Крумов- Хенри Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми...Много даже
  • имамш хубав стил,но до сега всичко в прекрасните ти стихове е много мрачно и тъжно.усмихни се малко на животане се обиждаш,нали?
  • Слепи са очите на живота.Всички ний сме убийци.И пак всички ний сме жертвата,която трябва да умре.
Предложения
: ??:??