17.10.2008 г., 1:52 ч.

Времеброднишко 

  Поезия
665 0 1
Белеят се в сумрака сухи клонки
от ароматен клек, нейде на Рила.
Далече над вината и иконите
шепа Души пак себе си открили са...
Намерили фракталните подобности
Събите си използват за огниво.
Високо над мъглите, там, сред хвойните
броят звезди, завърнали се в Дивото
и чак до изгрев пеят времебродници,
докосват се с криле... И Е Красиво!
Дъх Топлинка, Искра Любов...
И чай от лунни бисери,
полянено в Душите ни надничащи
в сълза смола от коренище Живо
Надежда за Живота преоткриват.

© Кирил Ценев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??