Времето е разглобено,
минутите се разпиляват,
то е просто изхабено,
секундите се пропиляват!
Миговете изгубени,
няма да се върнат,
годините са слени -
ще се прегърнат!
Дните просто минават,
но вече - не!
Нощите се сливат.
Къде се сливат, къде?
Дните и нощите се припокриха,
всичко просто спря,
седмиците пък се скриха,
а времето просто умря!!!
© Зори Всички права запазени