29.11.2014 г., 20:07 ч.

Времето 

  Поезия » Пейзажна
401 0 0

         

Таз година времето не ни обича,

навънка постоянно дъжд вали,

слънцето по-рядко наднича

от непрестанните гъсти мъгли.

 

И студът, който ни обзема,

през месец май с палто не е добре,

вместо всеки път да поема

за почивка на море.

 

Ще мине месец, няма как,

времето да не се оправи,

слънцето да грее от зори до мрак,

по гори и по ливади.

© Илия Левков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??