9.09.2023 г., 0:18 ч.

Времето лекува от ума ми 

  Поезия » Любовна
178 0 0

Някой или много казвали са ми

"не се влюбвай" или пък "с друга ще я забравиш"

виждам, че времето не лекува

а дълбоката рана просто зараства, но оставя белег до живот

 

Няма панацея, лекуват се симптоми

всяка вечер да излизам със приятели

да пия, да се карам, да се смея

стига ми да избледнее твойта сянка

 

Продължавам да бягам от съдбата си

от себе си

Да целувам друга

и да виждам в нея твоите очи

 

Къде е лекарството

от времето което лекува

 

Никога няма да разбереш

какво е да живея без теб

 

© Stew Carrey Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??