25.12.2016 г., 21:57 ч.

Времето лети 

  Поезия
391 0 2

Взет назаем, почивният ден,
от тихи ноти самотни,
празният град монотонно сивее,
и лъч светлина не се вижда да лудее.

Празно, трезвено дори естествено
времето навън като птица лети,
клонки шумолят, дъжд ръми
и тъй разбрах – времето не спи.

© Едмона Нейчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??