6.01.2007 г., 0:06 ч.

Времето не лекува! 

  Поезия
1036 0 2
Не! То не лекува!
Образи, моменти, звуци,
всичко силно си остава,
сякаш ме разкъсват вълци!

Не! То не забравя!
целувките, погледа, сълзите,
няма смисъл от тях да бягам,
те са в душата ми скрити!

Не! То не изтрива!
Следи, докосване, искри,
мястото до мене не изтива,
чака да се върнеш ти!

Не! То не изгаря!
Спомени, песни, слова,
при всяка възможност то връща
мигове заровени във пепелта!

© Пандора Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??