Обичам те, затова те пускам,
бъди щастлив, дори да е без мен,
но тази вечер не искам да изпускам
това, което ще ме топли всеки следващ ден.
Запомних твоите очи добре,
ръцете, милващи ме нежно,
и клетвите ги помня всичките,
помня как завеща ми своето сърце.
Аз връщам всичко тази нощ
и пускам те свободен,
нямам нужната ми сила, нито мощ
да те задържам тук поробен.
© Незабравка Иванова Всички права запазени