Mar 3, 2011, 2:59 PM

Връщам всичко 

  Poetry » Love
542 0 0

Обичам те, затова те пускам,

бъди щастлив, дори да е без мен,

но тази вечер не искам да изпускам

това, което ще ме топли всеки следващ ден.

Запомних твоите очи добре,

ръцете, милващи ме нежно,

и клетвите ги помня всичките,

помня как завеща ми своето сърце.

Аз връщам всичко тази нощ

и пускам те свободен,

нямам нужната ми сила, нито мощ

да те задържам тук поробен.

 

© Незабравка Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??