11.01.2008 г., 11:45 ч.

[връщане към началните позиции] 

  Поезия » Друга
507 0 2

изтеглям войските,
отстъпвам примирено,
знам, че няма смисъл
да говоря за това, но

как може след всички

думи,

случки

и

положени усилия

да си останем отново
същите, да си представим,
че нищо не се е случило,

изтеглям войските вече,
защото ми омръзна да
се боря и да чакам,

предприемам
извънредно връщане
към началните позиции…

© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??