Или две ..
ритъм на сърце
амплитуда от душа
преход към деня от нощта
Все едно ми е
и не е ни
Едно и
две,,
Връщам се
за да тръгна
Вървя
за да се върна
Все едно ми е
Слушам, пресявам, конвертирам, игнорирам
Все ми е две
Мисля, казвам, опонирам
Вървя на пред и в мислите мечти позиционирам
грехове разкаяни забравям
кратки приказки допускам
големи хора останали малко няма да напусна
© Stew Carrey Всички права запазени