25.03.2009 г., 13:04 ч.

Все на другите… 

  Поезия » Друга
575 0 2

Все на другите случва се да ги обичат.
Все на другите “Море от любов” предстои.
Все по другите късмета ревностно тича.
Все на другите сбъдват се съкровени мечти.

Все другите на кафета ги канят.
Все другите ги държат за ръка.
Все другите нежно ги подканят
да се събудят с целувки на сутринта.

Все другите ги водят на кино.
Все за другите изригва нощта.
Все на другите гальовно им нашепват
мили думи на пясъка до сутринта.

Все за другите пишат се стихове.
Все за другите някой някъде сън не спи.
Все за другите... и да... Знам! Завиждам им.
Ненавиждам се заради това, но Уви...

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Не! Не е все за другите - грабни своя миг и не се предавай! Неочакваното понякога е до нас...! Вярвай в себе си! Успех!
  • Повярвай, че и на теб ще се случи,
    желая ти го!
Предложения
: ??:??