Mar 25, 2009, 1:04 PM

Все на другите… 

  Poetry » Other
576 0 2

Все на другите случва се да ги обичат.
Все на другите “Море от любов” предстои.
Все по другите късмета ревностно тича.
Все на другите сбъдват се съкровени мечти.

Все другите на кафета ги канят.
Все другите ги държат за ръка.
Все другите нежно ги подканят
да се събудят с целувки на сутринта.

Все другите ги водят на кино.
Все за другите изригва нощта.
Все на другите гальовно им нашепват
мили думи на пясъка до сутринта.

Все за другите пишат се стихове.
Все за другите някой някъде сън не спи.
Все за другите... и да... Знам! Завиждам им.
Ненавиждам се заради това, но Уви...

© Нели All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Не! Не е все за другите - грабни своя миг и не се предавай! Неочакваното понякога е до нас...! Вярвай в себе си! Успех!
  • Повярвай, че и на теб ще се случи,
    желая ти го!
Random works
: ??:??