23.11.2010 г., 22:26 ч.

Все някога 

  Поезия » Любовна
797 0 8

С огромна благодарност към Димитър Никифоров (argonyk)  - той бе първопричината да се появи написаното по-долу.

Продължавай да ме вдъхновяваш, Митко!

 

 

argonyk         Все някой ден, знам, ще те срещна.

                        В непознатата ще те разпозная.

                        Седнала на масата отсреща

                        или пък стояща във трамвая.

 

laramaylin    Прекрасно, знам, ще изглежда.

                       И всички ще ни се чудят.

                       Ти в очите ми ще се оглеждаш...

                       Моите... или на някоя друга...

 

argonyk       Ще е миг красив. Ще е приятно.

                      Ще те разпозная сред тълпата. 

                      Ти ще ме познаеш вероятно

                      по белега дълбок от самотата.

 

laramaylin  Ще е кратък миг. И искрометен.

                      Забравили всякаква предпазливост,

                      в Космоса стар две самотни комети

                      ще онемеят от своята близост.

 

argonyk    Ще е миг красив. Ще е прекрасно.

                   Няма да отроним дума даже.

                   Ще е топло, синьо, много ясно.

                   "Срещнах те!" - накрая ще ти кажа.

 

laramaylin Незабравим ще е мигът. И много чувствен.

                    Като неповторимо, единствено цвете

                    след хиляди мигове, безвъзвратно пропуснати,

                    любовта ни в неоновосиньо ще свети.

 

argonyk     Ще е миг красив, ако се случи.

                    По паважа на дните си крача.

                    Погалих едно бездомно куче

                    и потънах в мъглата на здрача...

 

laramaylin   Вярвай, този миг красив ще се случи.

                      Ти ще откриеш мене, аз - тебе.

                      Знам, сърцата ни в нежно съзвучие

                     ще се слеят. И ще бъде вълшебно...

 

 

 

 

 

 

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??