26.01.2012 г., 14:36 ч.

Все някога ще си отида... 

  Поезия » Философска
1457 1 36


Все някога ще си отида

от този свят несъвършен.

Ще взема китка - спомен свиден

с ухаещ на любов рефрен

за мислите ми - птици бели,

за всеки трепет изживян,

за истините оцелели

по пътя, с песен извървян.

Умирала съм много пъти -

отново с вик да се родя...

 

Животът - кратък и безсмъртен

е най-големият ни дар.

 

© Вилдан Сефер Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??