28.05.2011 г., 10:45 ч.  

Все още 

  Поезия
429 0 0

Когато се събудя, ти не си до мен,

още усещам мириса на тялото ти

по моята възглавница. Все още 

уханието на Шанел се носи из 

стаята, още чувам гласа ти, все 

още помня нежните ти целувки,

още помня как двамата с теб се 

любихме на тъмно. Аз знаех, че

няма защо да се страхувам, защото

знам, че ти си до мен, знам, че ще

ме пазиш, знам и че ще ме любиш,

страстно, че винаги ще си до мен.

Но когато се събудих, теб вeче те 

нямаше. Още усещам мириса на

нежното ти тяло.

 

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??