26.06.2008 г., 22:47 ч.

Все още те нося 

  Поезия » Любовна
769 0 10

Все още те търся

небрежно

по тъмните сенки

на времето...

Ръцете, болящи

за нежност,

превързват от тебе

раненото...

 

А аз те обичам,

все същата...

Запазих се тихо

с годините.

На малки глътки

преглъщам

онова, за което

не пита...

 

Ти нямаше смелост!

Разбирам...

Очите ти вместо тебе

говореха.

В онзи ден есента

не умираше...

Умирах аз, когато

те молих.

 

Сега те нося в себе си -

рана,

която в сърцето ми

път си пробива...

Няма лек, освен...

времето само,

докато настъпи мигът,

за да бъда щастлива.

© Сияна Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??