11.04.2010 г., 22:13 ч.

Все още те обичам 

  Поезия
1082 0 0

Трябва ли отново да избягам,

 

за да се върна?

 

Трябва ли отново себе си да загърбя,

 

за да мога силно да те прегърна? 

 

Ти не знаеш ...

 

Колко дълбоко в себе съм потънала,

 

в мрежи от мисли затънала.

 

Нима трябва всичко да оставя? 

 

Но аз не искам нищо да забравя.

 

От преди все още ме боли,

 

но важното е, че си с мен, нали?

 

Глупаво е, че така говоря,

 

но писна ми със себе си да споря!

 

Все още има прекалено много думи неказани,

 

истини с лъжи омазани!

 

Все още има неща, които не знаем,

 

но знаем как себе си да се омаем.

 

Още плача, дори когато сънувам.

 

Предишните копнежи - вече не бленувам! 

 

Защото те са сиви...

 

Мечтите ми са зелени, лилави и сини,

 

и червени като къпини.

 

Не ме съди, не съм виновна.

 

Себе си бъди, а не личност лъжовна.

 

 

 

Все още те обичам...

 

Ти си моят свят!

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??