2.08.2013 г., 11:10 ч.

Все пак 

  Поезия » Любовна
741 0 1

 

Добре де, нека поговорим само,
какво към мене толкоз те влече?
Изгубваше си погледа по мене,
но никога до теб не ме прие?

 

Ревнуваше ме лудо и до ярост,
убиваше със погледа мъже.
А после в миг, от демони обсебен,
ме тласкаше към чуждите ръце...

 

Загубваше си думите пред мене,
погубваше си разума от страст,
и пак, и пак от страх изгубил вяра,
ми казваше, че аз съм като тях....

 

Прегръщаше ме сякаш съм от злато,
събличаше с треперещи ръце...
И случваха се приказки в които
все лошият накрая беше ти...

© Александра Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??