6.09.2009 г., 21:09 ч.

Все там 

  Поезия
567 0 8



не ме дразниш

макар да бодеш в очите

примигвам

но си все там

ако значи това

че не искаш да ме напуснеш

хвани се здраво за миглите ми

тази нощ

ще валя

 

  

  


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??