Sep 6, 2009, 9:09 PM

Все там 

  Poetry
518 0 8



не ме дразниш

макар да бодеш в очите

примигвам

но си все там

ако значи това

че не искаш да ме напуснеш

хвани се здраво за миглите ми

тази нощ

ще валя

 

  

  


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??