22.04.2009 г., 9:59 ч.

Все за теб 

  Поезия » Любовна
1761 0 2

Все за теб аз протягам ръцете,

само тебе душата зове те!

Все за теб ми копнеят очите,

че без тебе празни са дните!

 

Все за теб аз ще пия и пея

и за теб тази песен ще пея,

все за теб, моя болка и мъка,

нека няма за нас с теб разлъка!

 

Дай ми знак, със звезда намигни ми,

буен огън разпали, изгори ме!

Пак ела с вятър луд в косите,

че без тебе празни са дните!!!

© Калин Митков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??