Все за теб аз протягам ръцете,
само тебе душата зове те!
Все за теб ми копнеят очите,
че без тебе празни са дните!
Все за теб аз ще пия и пея
и за теб тази песен ще пея,
все за теб, моя болка и мъка,
нека няма за нас с теб разлъка!
Дай ми знак, със звезда намигни ми,
буен огън разпали, изгори ме!
Пак ела с вятър луд в косите,
че без тебе празни са дните!!!
© Калин Митков All rights reserved.