20.03.2005 г., 8:00 ч.

Всеки ден 

  Поезия
1108 0 1
Всеки ден се моля аз
да не те видя отново,
да не усетя как
да се върна при теб съм готова.

Но щом изляза от нас
във всеки търся твойте очи,
търся огъня в тях
мен да изгори.

Не искам пак да излъжеш сърцето,
не искам пак да ме боли,
искам да избягам
далече от твойте очи.

Да забравя всяка дума,
всяка ласка, всеки зов,
да забравя, че ти беше
за мен голямата любов.

Да изтрия твоите думи,
да избърша своите сълзи
и всичко помежду ни
да е спомен от преди.

Всеки ден аз се моля
да не те видя пак
и да пламне сърцето мое,
но как да те забравя, как?

© Силвия Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??