10.07.2018 г., 8:48 ч.

Всеки греши 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
672 3 2

Всеки греши, приятелю.
Някои имат късмет да се поправят, други не.
Всеки съжалява, приятелю.
Всеки в един момент му се приисква  

да си затвори очите,

да не иска да вижда реалността,

да избяга от нея.
Всеки осъзнат от своите грешки се връща, приятелю.

Подчертавам – осъзнат и подчертавам-се връща.
Но не подчертавам, че връщайки се на мястото,

човека или момента намира изгубеното, чаканото, търсеното.
Всеки греши, приятелю.
Аз, ти, тя, той..те...всеки! 
Пожелавам ти да имаш късмета да се поправиш,

пожелавам ти да имаш късмета да се осъзнаеш. 
Да си на правилното място, с правилните хора!
Всеки греши, но не се утешавай с това! 
Внимавай, защото живота дори да ти прости, човекът няма!
 "Твоят човек" няма, няма да ти прости! 

09.07.2018

© buchittaa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ангажименти.. 😄 Радвам се много, че винаги имам твоето присъствие под моите публикувани размисли! Благодаря! 🌹
  • Къде изчезнахте... чаках ги тия дълбоки размисли! Искам и още
Предложения
: ??:??