24.06.2023 г., 10:47 ч.

Всеки инч от теб 

  Поезия » Любовна, Еротична
345 3 0

всеки инч от теб
нежно изследвам
жаждата расте
а аз я следвам

 

скоро ще се слеем -
две звезди сияйни
двама ще изгреем
без тайни

 

в погледа ти свят
сила откривам
не съм вече млад
ти си красива

 

скоро ще се слеем -
две реки течащи
двама ще се влеем
в океан от жажда

© Кирил Влахов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??