Jun 24, 2023, 10:47 AM

Всеки инч от теб 

  Poetry » Love, Erotic
346 3 0

всеки инч от теб
нежно изследвам
жаждата расте
а аз я следвам

 

скоро ще се слеем -
две звезди сияйни
двама ще изгреем
без тайни

 

в погледа ти свят
сила откривам
не съм вече млад
ти си красива

 

скоро ще се слеем -
две реки течащи
двама ще се влеем
в океан от жажда

© Кирил Влахов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??