30.12.2011 г., 20:50 ч.

Всеки край е ново начало 

  Поезия » Друга
1677 1 14

Не тъжи! Отишъл си е миг,

но друг ти предстои.

Не плачи! Една мечта,

загубила контрол,

от друга ще се замени.

Не се вини! В живота

за вината винаги са двама.

И запомни! Една лъжичка

оптимизъм винаги

ще те спаси… и малко вяра.

А сега се усмихни…

животът продължава.

 

 

© Мариана Вълкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??