И всеки път, когато ми е трудно,
когато падна изтощена и боли,
когато се изгубя и е тъмно,
аз мисля за утрешните дни.
На колене пред него не оставам,
изправям се и вдигам аз глава.
Сърцето си на Дявола не давам,
не му продавам своята душа.
И нека той лукаво да се смее,
да ми предлага безсмъртие и власт.
И да ме кълне, той няма да успее,
да изтъргува мен и мойта страст!
Но той не знае, колко ми помага,
опитвайки се да ме превърне в слуга,
по-силна прави ме и по-зряла,
глава пред него, няма да склоня!
И всеки път, когато ми е трудно,
ще го потърся за да му благодаря!
Когато падна нека му покажа,
че сама ще стана и ще продължа!
© Людмила Нилсън Всички права запазени