20.12.2010 г., 0:06 ч.

Всеки път 

  Поезия » Любовна
1619 0 4

 

Всеки път, когато искам да те видя.

Всеки път, когато имам нужда от ласките ти.

Всеки път, когато до мен не те открия,

така силно започва да боли.

 

Всеки път, когато те сънувам.

Всеки път, когато се събудя, а те няма.

Всеки път, когато поискам на очите ти да се любувам,

осъзнавам, че болката ще става все по-голяма.

 

Всеки път, когато сърцето ми лудешки забие.

Всеки път, когато се насълзят мойте очи.

Всеки път, когато болката се опитва да ме убие,

тогава сили ми дават нашите мечти.

 

Всеки път, когато съм сама.

Всеки път, когато искам да си тук.

Всеки път, когато пролея аз сълза,

знам, че си заслужава, защото като тебе няма друг.

 

Всеки път, когато ми кажеш, че ме обичаш.

Всеки път ти ме караш да летя.

Всеки път, когато мили думи изричаш,

осъзнавам, че ти си моята съдба.

 

Всеки път, когато за тебе мисля.

Всеки път, когато те видя, щом затворя очи.

Всеки път сърцето ми казва, че те иска,

съм готова на всичко, макар и да боли.

 

 

                                                                                                       19.12.10г.

 

© Грета Ганчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Впечатлена съм! (За пореден път...)
  • И си представям някоя от онези без фамилии, как изстрадано и с патос скимти в оскъдна сценична премяна, по съпровода на зурни.
  • Определено мога да почувствам написаното.Много е нежно и богато на думи,които палят една душа.Късметлия е този,за когото е посветено
  • Хубаво!
    Трябва да се оправят последните 4 реда, мисля, че трябва да има запетайки...
    Поздравления!!!
Предложения
: ??:??