16.05.2010 г., 10:35 ч.

Всеки следващ нов 

  Поезия » Любовна
470 0 0

Мечтая в минало да те превърна

нова страница в живота си аз да обърна

спомените с тебе да забравя

опитвам се но не се получава

 

Виждам други на тебе те приличат

помня как лудо те обичах

дали и днес живеят в мен чувства на любов

не зная след теб моето не е живот

 

Опитвам се с други аз да те забравя

и спомените в миналото да оставя

не ми е нужна ничия любов

на теб прилича всеки следващ нов

© Маринела Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??