28.11.2023 г., 13:07 ч.  

Всеки сняг е бедствие в България! 

  Поезия » Гражданска
480 0 1

На туй безхаберие вече стига,

не е виновна майката природа!

Ново бедствие тука пристига,

че много неща са ни гола вода!

 

Прост народ – слаба държава*,

кат на война е в мирно време!

Хаосът в България продължава,

но пак спи нещастното племе!

–––––––––––––––––––––––––––––––––
* – нар. мъдрост

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??